Szűcs András

  +36-70-363-0121

  sikerterv.szucsandras@gmail.com

  2012-ben meghoztam a döntést, hogy kitörök az állandó mókuskerékből, az unalmas, egyhangú, fárasztó hétköznapokból. Ekkor még a vendéglátásban dolgoztam napi 14 órában, ahol rá kellett döbbennem, hogy a hagyományos munkahelyen azt a legfontosabb lelki szükségletet, amire minden ember igazán vágyik, soha nem fogom megkapni, és ez a megbecsülés! Itt végre elérhetem azt az anyagi függetlenséget, amit a hagyományos alkalmazotti munkaviszonyban soha nem fogok, vagy azt a sikert, amit itt el lehet érni, egy tervezhetőbb jövőt, biztonságot.
  Döntöttem, megcsinálom!

  A Sikerterv lehetőséget ad a tervezhető jövedelemre, a szabad időbeosztásra miközben emberi kapcsolatokat épít és erősít!

  Ha ebben az üzletben fejlődni akarsz, tedd rendbe magad, döntsd el, hogy mit akarsz csinálni, miért akarod, és azt hogy hogyan, én a profin akarom csinálni ezt az üzletet és minden változást akaró embernek, megmutatni hogyan tudja megváltoztatni az életminőségét a Sikerterv kihasználásával.

  Ha valóban váltani és megújulni szeretnél, és olyan extra jövedelemhez jutni, a Sikerterv üzleti lehetőségével, amivel tervezhetőbb lesz a jövőd, egy minőségi biztosabb jövő, mindenképp keress fel!

  Regisztráció