Nyilasné Julianna

  +36-20-775-0504

  sikerterv.nyilasnejulika@gmail.com

  Nyilas Sándorné Balogh Julianna vagyok.

  Férjemmel 2 nagy gyermeket neveltünk fel.

  Az Oriflame-hez 5 éve csatlakoztam, amire a mai napig nagyon büszke vagyok.

  Az egyik legjobb döntés volt az életemben.

  Nagyon jó érzés egy olyan céghez tartozni, ahol minőségi termékeket tudok használni és ajánlani a vásárlóimnak. A belépés után forgalmazással kezdtem foglalkozni. Mivel minden ismerősömnek elkezdtem ajánlani ezeket a fantasztikus termékeket, ezért elég rövid időn belül elértem a legmagasabb forgalmazási szintet. Mikor először a színpadon köszöntöttek azt a felemelő érzést nem lehet leírni. Nagyon jó érzés volt, hogy itt megbecsülik a kitartó munkámat.

  A forgalmazás mellett megismerkedhettem az Oriflame Sikertervével is. Ezután el kezdtem építeni az üzletemet is. Fantasztikus vezetők segítették már a kezdetektől a munkámat. A csapatom építése közben nagy barátságok is születtek. A Sikerterv lépcsőfokain lépkedem egyre feljebb. Ez a lehetőség egy anyagi biztonságot jelent számomra és mindenki számára, aki az Oriflame-et választja. Az a célom, hogy minél több vezetőm és csapattagom legyen, akiknek ezt a lehetőséget tovább tudom adni, hogy ők is megtapasztalják milyen az amikor a munkád a hobbid is.

  Ha Te is szeretnéd, hogy egy olyan csapathoz tartozz, ahol a munkádat megbecsülik és segítik, ahol Te osztod be a saját munkaidődet akkor keress bátran. Segítek megvalósítani az álmaidat!

  Regisztráció