Málikné Keresztesi Katalin

  +36-70-424-6123

  sikerterv.keresztesikatalin@gmail.com

  Kati vagyok. 35éves egy csodaszép kisfiam van! Boldog csalàdanya vagyok! Már 7éve hasznàltam az Oriflame-et. Azutàn csalàdi okokból akitől rendszeresen rendeltem eltàvolodtunk egymàstól.

  Szerettem a termékeket mert mindig szépnek érezhettem magam és az éjszakai krémek hatása miatt nem öregedtem. Mindig mondták szép az arcod,szép vagy! Igen, ez fontos egy nőnek, hogy a külvilág vissza jelezzen, hogy szép nő. Nekem az! Szerintem Neked is! Aztán egy év kiesett, másfele sodort az élet. Nem tudtam, hogy ki foglalkozik az Oriflame termékeivel. Amit abban az egy évben használtam nem vàlt be! Nehezen szívódott a bőrömbe, ragadt, nem éreztem hatásosnak. Egyszer azután a körmösömnél találkoztam újra a termékekkel. Nagyon megörültem! Rendeltem is Tőle. Gyermeknapi rendezvényen találkoztam az Oriflame csapatával és boldog voltam,hogy felajánlották ha rendszeresen használom a termékeket legyek Én is tagja a csapatnak. És nem feltétlen a százalékos haszon miatt, hanem akkor rendelek magamnak amikor akarok.

  De ennél többet kaptam! Egy szuper csapat tagja vagyok, akik szinte családtagként fogadtak! Segítenek mindenben. Az Oriflame további kínálata, hogy a sikertervvel a saját ritmusodban dolgozhatsz! Extra jövedelemre tehetsz szert! Szeretettel várlak Téged is a csapatban! Gyere megéri Önmagadért és a családodért!

  Regisztráció