Lőke Bettyna

  +36-20-353-8207

  sikerterv.lokebettyna@gmail.com

  Lőke Bettyna vagyok 37 éves! Van egy csodálatos nagy fiam aki már 16 éves és egy segítő, szerető párom akivel már hosszú évek óta együtt vagyunk! Saját vállalkozásom van, többféle dologgal foglalkozom a kereskedelem és a tolmácsolás az alapterület. Szeretem magam kipróbálni többféle területen mert nagyon motiváló tud lenni, ha valami új dologba kóstolhatok bele! Számomra nagyon fontos a külső az igényesség és a stílus! Igazából ez a mai nő igazi értéke, hisz mindenhol helyt kell állnunk,  de mindemellett csinosnak és ápoltnak kell lennünk!

  Egy volt osztálytársam által kerültem kapcsolatba az Oriflame termékekkel, melyek egyszerűen elvarázsoltak és rabjukká tettek! Svéd minőség megfizethető áron, mely felett nem lehet csak úgy elsiklani. 
  Szeretem  az Oriflame termékeit és szinte már kötelező ebben a korban kihasználni ezeket a forradalmian új módszereket, melyek karban tartják a testünket és a lelkünket is abban a formában, hogy önbizalmat és harmóniát sugározhatunk az emberek felé. 

  És végül de nem utolsó sorban egy remek üzleti lehetőség csodálatos csapattagokkal akik mindig támogatnak és szeretettel vesznek körül! Én mindenkinek csak ajánlani tudom az Oriflame szépség és Welness termékeit, melyeket megrendelhettek nálam is a www.bettynafashion.hu  webshopon keresztül!
  Légy te is ennek a csodának és csapatunknak a tagja, hidd el nem veszíthetsz csak nyerhetsz!

  Regisztráció