Fábiánné Lovász Olga

  +36-30-565-3251

  sikerterv.fabianneolga@gmail.com

  Szeretettel köszöntelek!

  Fábiánné Lovász Olga vagyok. A férjemmel két gyermeket nevelünk. A főállásunk mellett van egy – már több mint 15 éve működő – kis vállalkozásunk is. 2010-ben a férjem betegsége miatt ideiglenesen lecsökkentek a bevételeink, megingott az addigi anyagi biztonságunk.

  Ekkor éreztem, hogy kell valami plusz kereseti lehetőség, amit én tudok végezni, időben rugalmas és rendszeres jövedelem-kiegészítést biztosít számomra. Van ilyen munka egyáltalán? Fogalmam sem volt róla még akkor.

  2012-ben találkoztam először az Oriflame-mel. Akkor még csak az fogott meg, hogy kötelezettség nélkül, azonnali haszonnal tudok vásárolni, forgalmazni.

  A csoda csak ezután jött! A termékek megismerése mellett fantasztikus emberekkel találkoztam! Olyanokkal, akik hatással lettek az életemre, a személyes fejlődésemre. Bekerültem egy közösségbe, ahol számítanak rám és én is mindig számíthatok rájuk. A kezdeti lelkesedés után a tudatos tervezés, a befektetett munka szintén meghozta gyümölcsét. Nehéz szavakkal leírni, azt az érzést, amikor elismernek és köszöntenek, még inkább, amikor te köszöntheted a munkatársaidat az elért eredményekért. Ezt át kell élni!

  A Sikerterv megismerése és elsajátítása megmutatta, hogy van egy másik út is, így sikerült megtalálnom azt, amire vágytam. Ma már elmondhatom, hogy keresek ezzel annyi pluszt, ami javított az életminőségemen is.

  Egy percig sem bántam meg, hogy ezt az utat választottam, hogy ehhez a csapathoz csatlakoztam!

  Ne habozz a döntés a TE kezedben van! A segítséget ÉN adom!

  Regisztráció