Bedreag Krisztina

  +36-30-717-3518

  sikerterv.bedreagkrisztina@gmail.com

  Bedreag Krisztina vagyok, 2 csodás leány és egy fantasztikus kisfiú anyukája.
  Az Oriflame-el már évekkel ezelőtt találkoztam!
  10 évig hűséges törzsvásárlóként tevékenykedtem.
  Mindig is szerettem a tiszta, kiváló minőségű kozmetikumokat.

  Az Oriflame termékeiben ezt a minőséget találtam meg. Egy hosszú évig nem használtam Oriflame termékeket, mivel külföldről Gyulára költözve nem tudtam , hogy milyen módon juthatok hozzájuk.

  Egy végtelenségnek tűnt az az egy év! Kipróbálva más termékeket, rájöttem, hogy Nekem és családomnak, az Oriflame KELL! Majd egy nyári délután megtaláltam, amit már megszállottan kerestem, az Oriflame Csapatot, amint egy standdal voltak kampányon. Hihetetlenül boldog voltam, hogy ismét hozzájuthatok kedvenc márkámhoz. Kértem is tőlük egy vásárlói kódot, de akkor még nem gondoltam, hogy az életem gyökeresen megváltozik. Fantasztikus embereket ismertem meg! Igazi barátokra találtam, akik felnyitották a szemem, hogy az Oriflame-hez tartozni nem csak abból áll, hogy olcsóbban juthatok hozzá csúcs minőségű svéd kozmetikumokhoz, hanem az Oriflame egy jól jövedelmező üzleti lehetőséget is kínál.

  Felemelő érzés, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, ahol a pénzszerzés nem kényszer, hanem hobby. Ahol a csapattagok egymásra figyelve, egymást segítve lépik meg a siker felé vezető lépcső fokokat. És hogy miként van időm erre, 3 gyermek mellett? Egyszerű!

  Mert értük teszem! Ők az indok! Az Oriflame kínálta Sikertervvel, könnyen, saját ritmusodban dolgozhatsz. Ha ezt pedig élvezettel, szeretettel teszed, mindig van rá időd.

  Szeretettel várlak a Csapatunkban!

  Regisztráció