Ágoston Mihály

  +36-70-432-0974

  sikerterv.agostonmihaly@gmail.com

  Azon kevés emberek egyike közzé tartozom, akik azt csinálhatják AMIT és AHOGY…. vagyis amit csinálok, azt azért teszem mert szeretem csinálni, az ahogy, pedig azt jelenti nem szól bele senki abba, ahogy és amikor csinálom.

  De persze ez nem mindig volt így nálam se. Én is a nagybetűs életből jöttem és nem a Mars nevű bolygóról. Viszont megtaláltam azt az üzleti lehetőséget, amivel hathatok a jövőmre. Ezt hívják Oriflame Sikertervnek. Mielőtt tovább olvasnád a bemutatkozó soraimat, egy kérdést mindenképp tegyél fel magadnak,
  mert csak akkor fogsz megérteni!

  Azt az életet éled-e amit megálmodtál magadnak? Bármi is legyen a válaszod rá, a kérdésem az hozzád, hogy miért? Szeretnél esetleg valamiben változtatni? Miért akarsz változtatni? Ha pedig erre a kérdésre is megadtad magadnak a választ, az újabb kérdésem hozzád az, hogy mit? Mit akarsz elérni? Ha pedig erre is sikerült választ adnod magadnak, akkor egy utolsó kérdést szeretnék csak feltenni Neked! HOGYAN? Van már hogyanod?

  Mert csak akkor jársz jó helyen, ha a hogyant keresed. Itt a hogyannal tudok Neked segíteni. Mert a Sikerterv az lehet a hogyan! Egyik esély a hogyanra! A Sikerterv erről szól és csak azoknak működik, akik mindig többet akarnak! Mert ha Te s többet akarsz akkor különleges vagy! Amit pedig el tudsz magadról képzelni, azt el is tudod érni! Gyere velem, és mutatok egy másik utat, ahol ez sikerülni fog! Nem vagyok különb Nálad, csak hoztam egy döntést és megtettem az első lépéseket, ahogy a csecsemő is amikor meg akart tanulni járni! Ha heti pár órát ki tudsz lépni a mókuskerekedből, akkor eljön az idő, amikor már nem lesz rá szükséged!

  Én is ezt tettem 2012-ben és 1 év alatt hagyományos munkahely mellett tudtam elérni a Senior Manageri szintet, amely akkoriban havi szinten 250.000.-Ft-os jövedelmet hozott. Ma már a Gold Direktori szint elérésén dolgozom, amelynek a jutalék szintje többszöröse az előbb leírtaknak. Már nem nyújt biztonságot a mókuskerék. A kezdéshez pedig a legjobb időszak minden esetben a MOST!
  Másik megfelelő idő nincs rá!

  Regisztráció